«Дєнєг нєт, но ви дєржитєсь», або Коли бібліотекарі на Острожчині отримають свої зарплати

Незабаром

Бібліотекарі та прибиральниці в навчальних закладах Острожчини завтра отримають зарплати за грудень і листопад. Нагадаємо, що обслуговуючий персонал у школах і дитсадках району скаржиться на заборгованість по заробітній платі наприкінці минулого року.

Сьогодні голова району Богдан Турович у коментарі Радіо Трек заявив, що у середу, 17 січня, районний бюджет повністю розрахується з цими боргами:

Занесені в казначейство документи на проплату. Люди отримають заборговану заробітну плату за 2017-й, а за січень 18-го також в цьому місяці, але пізніше. З 2017 року обслуговуючий персонал, бібліотекарі, працівники дошкільних навчальних підрозділів фінансуються з місцевого бюджету.

 

Відповідно нам передали дотацію з державного бюджету, але попри економію, на увесь рік її не вистачило. Зараз вже ми виходимо на нормальний ритм.

Голова району пояснює, що за рахунок освітньої субвенції отримують зарплати нині лише педагоги. Всього бібліотекарям і прибиральницям мають виплатити 2,5 мільйони гривень. Найбільш критична ситуація наразі склалася в Оженинському районі. Там, за словами Богдана Туровича, обслуговуючому персоналу зарплати не виплачували протягом 1,5 місяців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень