Дід Мороз, який приїхав на іноземних номерах, потішив дітей у центрі Рівного (ФОТО)

Подарунки роздавав та фотографувався

Напередодні у редакцію писали про Діда Мороза, який у центрі Рівного роздавав подарунки дітям та дорослим. 

Про цю акцію сьогодні, 31 грудня, написали її орагізатори: 

Дід Мороз завітав до нас в м. Рівне привітав діток, громадян, водіїв транспортних засобів, та пенсіонерів з наступаючим Новим роком!

Дійство проходило в центрі міста поблизу пам'ятника Т. Шевченка та по вул. Соборна під час великої пробки яка утворилася в зв'язку з новорічним ажіотажем.

Дітки з батьками поцікавились, а де новорічні сані Діда Мороза? На що Дід Мороз відповів що не зміг на санях заїхати на митну територію України, тому що кіна упряж не відповідає екологічним нормам. Тому був змушений просити допомогу в ВГО "АвтоЄвроСила - Рівне" і приїхав до нас на автомобілях іноземної реєстрації.

Всім, всім, всім хорошого настрою, заряду енергії, ініціативи в Новому році і здійснення всіх, всіх мрій, побажала команда ВГО "АвтоЄвроСила - Рівне".

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень