Ді Капріо зніме фільм про Volkswagen

В центрі картини – нещодавній гучний скандал навколо автоконцерну

Леонардо Ді Капріо відомий не тільки як актор, але й як активний громадський діяч - ось уже більше десяти років він присвячує багато часу і витрачає великі гроші для захисту навколишнього середовища. Не дивно, що увагу Ді Капріо привернув скандал, який нещодавно розгорівся навколо німецького автоконцерну Volkswagen. Разом зі студією Paramount Pictures Ді Капріо збирається зняти фільм, присвячений цим подіям.

Paramount Pictures і студія Appian Way (належить Ді Капріо) викупили права на екранізацію книги американського журналіста Джека Евінга, який розслідував скандал навколо Volkswagen. У книзі розповідається, як Volkswagen обманював екологічні стандарти, що регламентують викид шкідливих газів в атмосферу за допомогою автомобільного програмного забезпечення - при перевірці на склад вихлопів ця програма включала спеціальний екологічний режим і відключала його при звичайній експлуатації авто. У результаті до недавнього часу ніхто й не підозрював, що обсяг шкідливих речовин, що викидаються в атмосферу разом з вихлопами автомобілів Volkswagen, насправді є вищими в десятки разів.

Для Volkswagen, автоконцерну з багатющою історією, традиціями та минулим, цей скандал цілком може стати початком кінця, і вже тільки через це історія дійсно виглядає гідною Голлівуду.

Відзначимо, що Леонардо Ді Капріо вже співпрацював з Paramount Pictures - в 2013 році вийшов їх спільний фільм «Вовк з Волл-стріт». Про акторський склад або режисера нового спільного проекту поки не повідомляється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень