Крапки над «і» щодо будівництва на Басовому Куті

Інвестор залишає Рівне і переводить бізнес до Польщі

Басів кут (фото -- ілюстративне)

Іван Шевчук – представник забудовника спортивно-відпочинкового комплексу в районі Басового кута оприлюднив заяву.

Подаємо її без змін.

Вигляд Басового кута з квадракоптера. Правіше від центру -- сектор, де розташоване будівництво, про яке йде мова

Із приводу інформації, поширеної 04.12.2017 на сайті Радіо Трек під назвою «Інспектори рівненського ДАБК виявили квартири на березі Басового Кута» повідомляємо наступне:

Органами ДАБК дійсно була проведена позапланова перевірка будівництва поблизу озера Басів кут.  

 

Однак, проведена вона була з численними порушеннями вимог чинного законодавства посадовими особами та з внесенням недостовірних даних у акти, які базуються тільки на припущеннях, а не на документально підтверджених фактах.

 

У результаті, відповідні приписи та незаконні постанови були внесені до протоколів неправомірно, в порушення вимог ст.ст. 38, 283 КупАП.

 

Усе це могло б бути легко оскаржене в суді. Однак, ми розглядаємо ситуацію в комплексі і вважаємо, що настав час повідомити громадськості Рівного деякі речі.

 

У зв’язку з адміністративним тиском та через упереджене ставлення окремих депутатів Рівненської міської ради, дії яких мають політичне а, можливо, і корисливе підґрунтя, в місті Рівне створюється абсолютно несприятлива атмосфера для бізнесу та підприємництва.

 

Громадськості та ЗМІ накидається викривлене сприйняття практично будь-якого підприємця та інвестора (зокрема, в  сфері будівництва) як потенційного злочинця.

 

Політики та силові структури, щоразу нагнітаючи ситуацію, намагаються отримати із неї прямі корисливі дивіденди, що відбиває будь-яку охоту: вкладати кошти, витрачати життя і час на проекти у м. Рівне, де будь-якого інвестора розглядають, передовсім, як дійну корову.

 

У результаті, станом на сьогодні, інвестор Олександра Ілліч прийняла рішення припинити діяльність у Рівному, продати об’єкт будівництва – спортивно-відпочинковий комплекс поблизу озера Басів кут та планує найближчим часом спрямувати свої інвестиції на розвиток бізнесу у Польщі.

 

Як відомо, одне робоче місце у будівельній сфері створює додатково вісім робочих місць у сферах суміжних (пов’язаних із будівництвом) та в сферах несуміжних – торгівля, побут, дозвілля та відпочинок.

 

Вочевидь, депутатам рівненської міської ради така статистика невідома, або декого з них не обходить розвиток міста, інтереси громади та створення робочих місць у Рівному.

 

Також дуже шкода, що окремі депутати не несуть жодної відповідальності за надання представникам місцевих ЗМІ фейкової, недостовірної та неправдивої інформації.

 

Особливо прикро, що подібне відбувається лише задля імітації бурхливої діяльності та в гонитві за дивідендами, які не красять народних обранців і в цивілізованому світі вважаються – корупційними.

 

Сподіваємося, що час та додаткові розслідування дозволять громаді м. Рівне краще зрозуміти корисливі мотиви тих, хто зацікавлений у нагнітанні негативу довкола будівництва спортивно-відпочинкового комплексу на Басовому куті.

 

З повагою.

На фото вгорі -- так мав би виглядати Вейкпарк/Аквадром на Басовому куті (нині "солдатський пляж"). За нашими даними реалізацію цього проекту теж на сьогодні припинено, теж, не в останню чергу, через позицію деяких депутатів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень