Деякі машини краще оминати: експерт назвав ідеальний вік вживаного авто

Є важливі критерії відбору

У червні 2023 року українці придбали понад 100 тисяч автівок. Усі вони були вживаними і ця цифра стала рекордною за останні 11 місяців.

Вживані автомобілі звісно доступніші для українців, ніж транспорт із салону, але такі машини мають ризики. Зокрема, експерт Avtosota повідомив, що ідеальний вік вживаного авто становить 3 роки, а безпечний пробіг – 60 тисяч кілометрів.

Фактично така машина лише пройшла обкатку. А якщо були якісь заводські проблеми, то перший власник вже їх розв'язав.

Далі до 100 тис. км жодної технічної катастрофи з машиною не трапиться. Звичайно, якщо за авто стежили протягом цих трьох років.

Від яких авто варто триматися якомога далі

Купувати автомобіль з пробігом понад 100 тисяч км ризиковано. Потрібно дивитися на реальний стан авто. Перед купівлею слід перевірити всі основні вузли та деталі такої машини в офіційному автосервісі. З огляду на вік, у такої машини гарантовано будуть якісь технічні недоліки.

Джерело: avto.novyny

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень