Девід Гетта випустить сьомий альбом вже в новому році

Девід Гетта почав роботу над новою, сьомою за рахунком, студійною платівкою. Робота побачить світ не раніше січня наступного року на "Parlophone" і "Atlantic Records", конкретної дати релізу поки заявлено не було.

Гетта був помічений в студії з Мартіном Гарріксом, дуетом The Chainsmokers, Афроджек і продюсером Cesqeaux. Цілком можливо, що шанувальників чекають нові дуети.

З уже випущених треків француза, очікується, що в трекліст майбутнього диска увійдуть: "No Worries" (спільно з Disciples), "This One's for You" (за участю Зари Ларссон), "Would I Lie to You" (спільно з Крісом Віллісом і Седріком Жерве), "Clap Your Hands" (спільно з GLOWINTHEDARK).

Останній LP Гетта під назвою "Listen" був виданий 21 листопада 2014 року. Якщо порівнювати його з попередником, п'ятою платівкою "Nothing but the Beat", то він був прийнятий прохолодно. Про це свідчать досить середні результати дебютних тижнів "Billboard 200" і "UK Albums Chart" - 22 і 8 місце у "Listen" проти 5 і 2 пункту тих же топів 2011 року біля "Nothing but the Beat".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень