Девід Боуї та Aerosmith напишуть музику до мюзиклу про Губку Боба

Серед інших атворів - Синді Лопер, Джон Ледженд, Lady Antebellum

Наступного року вийде мюзикл про Губку Боба Квадратні Штани. Як повідомляють постановники, до роботи над піснями для шоу за мотивами культового мультсеріалу залучено безліч іменитих музикантів: Девід Боуї, Стівен Тайлер і Джо Перрі з Aerosmith, Синді Лопер, Джон Ледженд, Lady Antebellum та багато інших.

Режисером постановки стане Тіна Ландау (сестра Джона Ландау, продюсера блокбастерів Джеймса Кемерона "Титанік" і "Аватар"): "Я вплуталася в цей проект не тільки через приголомшливі театральні перспективи, але й тому, що по суті своїй "Губка Боб" - багатошарова і дуже весела комедія. Сам Губка Боб – це вічна наївність посеред океану циніків, але в нашій постановці він буде грати  по-крупному ".

Перша серія показів мюзиклу запланована на червень 2016 року, і якщо вони пройдуть успішно, "Губку Боба" чекає повноцінний сезон на Бродвеї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень