Деталі смертельної ДТП на Рівненщині: вантажівка наїхала на мікроавтобус і поліцейське авто (ФОТО)

Ще одна автопригода трапилася під час оформлення ДТП, у якій загинув пішохід

Як ми вже повідомляли, сьогодні зранку на Костопільщині трапилася смертельна ДТП. За даними правоохоронців сьогодні о 5 годині поблизу села Рокитне сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій під колесами «Mercedes-Benz Sprinter» загинув 39-річний костопільчанин:

 

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 45-річний водій мікроавтобуса не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на пішохода, який рухався у попутному напрямку проїзною частиною дороги. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування.

А під час оформлення цієї ДТП сталася іще одна автопригода. Водій вантажного автомобіля «SCANIA», не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення із мікроавтобусом «Reno», який рухався у попутному напрямку, а затим — зі службовим автомобілем «ВАЗ», що стояв на проїзній частині із увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольорів.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень