Де взяти гроші на безплатні підручники для школярів Рівного - скажуть депутати

Нагадаємо, вже другий рік поспіль в Рівненській області існує проблема з нестачею підручників для учнів 4-х та 7-х класів

В зв’язку з цим, на засіданні бюджетної комісії міської ради приймалося рішення про виділення з бюджету міста 700 тисяч гривень для закупівлі підручників для «проблемних» класів.

Однак, як відзначив один із членів комісії, депутат Олександр Довжаниця, проблема з нестачею книжок існує також і в 5-х класах. Зокрема, таку тенденцію він помітив в школі №19, де, очевидно, навчається його дитина.

Втім, начальник міського управління освіти Василь Харковець відзначив, що проблема в 5-х класах можливо й існувала, однак, станом на сьогодні є вирішеною:

Зараз бібліотекарі подививлися по тих авторах. Тому що в одній школі підручників для 5-го класу може бути більше, вони тоді переформатовують, довозяться підручники. Підручники для 5-го класу забезпечені на 100%.

Втім, чи виділять гроші на закупівлю підручників для 4-х та 7-х класів – вирішуватиме сесія міськради Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень