Депутати Рівнеради проголосували за звільнення керівника центру АТО

Та допуск зі зброєю в зону бойових дій

Депутати міської ради Рівного ухвалили текст звернення до президента України Петра Порошенка, голови Верховної ради Андрія Парубія та голови уряду Володимира Гройсмана. Це вони зробили на сьомому пленарному засіданні міської ради, скликаному за вимогою активістів.

На розгляд депутатів висунули кілька варіантів звернень, зокрема від апарату ради та від громади Рівного. Також, на засідання прийшли й люди в камуфляжі, які до цього були на обласній сесії.

Після короткої наради депутати, представники громадськості та військові склали остаточний текст звернення із правками від громадськості. Вимоги від активістів озвучила депутат фракції «Батьківщина» Галина Кульчинська:

  • Звільнити з займаної посади керівника центру АТО при СБУ Віталія Малікова; 
  • а також звільнення посадових осіб, які не допускають в зону бойових дій осіб із зареєстрованою зброєю;
  • засудження і анулювання наказу про затвердження тимчасового порядку контролю за порядком переміщення осіб, транспорту та товарів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей.

За текст зі вказаними змінами проголосували всі присутні депутати. Учасники АТО та громадські активісти відзначили закінчення сесії міської ради вигуками «Слава Україні!».

Зазначимо, що звернення зі схожими вимогами органи місцевої влади прийняли, ще у шести обласних центрах України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень