Депутати Рівнеради потрапили під «Атестацію»

За їхньою діяльністю стежитимуть та інформуватимуть громадськість

Депутати Рівнеради співають Гімн перед початком засідання

Рівне стало одним із міст, де «Громадянська мережа «ОПОРА» продовжує цикл «Атестація » депутатів місцевих рад.

Найближчі два роки атестація місцевих депутатів відбуватиметься у Рівному, Одесі, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Краматорську, Кропивницькому, Львові, Луцьку, Миколаєві, Полтаві, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові.

Протягом нового циклу кампанії «Атестації» місцевих депутатів Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» здійснюватиме комплексний та безперервний моніторинг персональної діяльності депутатів Рівнеради та постійно інформуватиме громадськість про їхню діяльність.

У результаті депутати отримають персональні оцінки, які супроводжуватимуться рекомендаціями для підвищення відповідності своєї діяльності вимогам законодавства та стандартам підзвітності і прозорості.

А жителі Рівного, своєю чергою, більше знатимуть про те, як депутати виконують свої обов’язки та матимуть об’єктивну інформацію про їхню активність напередодні виборів 2020 року, зазначають в організації

Діяльність кожного депутата оцінять за комплексом показників, виражених в простій шкалі від 1 до 5 балів, які охоплюють увесь комплекс депутатської діяльності та піддаються об’єктивній оцінці:

відкритість виборцям, прозорість діяльності та робота у складі ради, запобігання корупції і підзвітність громаді.

Найкращі депутати за результатами оцінки отримують почесні відзнаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень