Віддати землю на півстоліття: депутати Рівнеради майже годину сварилися через ринок

Який навіть не в центрі міста

На розгляд сесії винесли проект рішення про поновлення договору оренди території ринку "Ювілейний" підприємству об’єднання громадян "ПЕРЕЛЕСНИК".

Під час розгляду цього питання розгорнулася жвава суперечка.

Об’єднання громадян просило продовжити договір оренди на 49 років. Цьому обурилися деякі депутати, бо ринок у жахливому стані і орендар, кажуть міські обранці, не проводив жодних робіт з покращення стану за час оренди.

Тож звучали найрізноманітніші пропозиції, серед яких - зовсім відмовити у поновленні договору, або ж поновити договір, але не на такий довгий термін.

А депутат і голова земельної комісії Людмила Туровська вважає, що рішення земельної комісії у цьому питанні зважене і саме такий варіант необхідно підтримати:

- До нас звернулися на термін оренди на 49 років. Тому, ми правильно зробили, я вважаю нас треба підтримати, ми були там безпосередньо. Половина ринку вже покрита (покрівлею, - ред.). Ми пропонуємо на один рік оренди з умовами: відремонтувати (реконструювати) праве крило ринку, завершити реконструкції зупинки і дооформити право користування другою частиною земельної ділянки.

Через рік депутати мають знову повернутися до цього питання і залежно від того, як орендар виконає прописані умови вирішуватимуть долю організації-керівника ринку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень