Депутати Рівненської облради розберуться зі свинями особисто

Зокрема, мова йде про скандал з підприємством «Агрокор-М»

Воно займається вирощуванням свиней. Розташоване в Рівненському районі, в селі Грабів. Працює підприємство з 2013 року. І саме на роботу цього підприємства скаржаться жителі навколишніх сіл.

Зокрема, на різкий запах нечистот, який поширюється на декілька сіл. Загалом від такої проблеми страждає близько 7 000 людей.

Тому місцеві жителі вирішили звернутися до Рівненської обласної ради, аби ті врегулювали діяльність підприємства.

Головними претензіями є не лише запах через ненакриті сховища для відходів, а й на закопування трупів поголів’я в землю поблизу осель людей. Також представник громади Віктор Бегей розповідає, що підприємство не має і довідки від санітарної служби.

Проте звернення громадськості до керівництва «Агрокор-М» і до керівництва району результатів досі не дало. Свою позицію підприємство пояснило в листі, який зачитав Віктор Бегей:

Позиція «Агрокор-М» викладена в листі, що ними наданий. Вони діють в рамках законодавства та будуть нарощувати потужність.

Районна влада теж особливої активності не проявила, тож люди вирішили звернутися до обласної ради.

Депутати скарги заслухали, але перед ухваленням рішення вирішили виїхати на місце та вивчити ситуацію безпосередньо біля підприємства.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень