Депутати ледве «не проламали регламент», або куди владці їздили серед сесії (ФОТО)

Було питання на мільйон гривень

На сесії міської ради сьогодні виникла дискусія навколо виділення грошей на ремонт низки об’єктів у Рівному. На ці об’єкти мають виділити понад мільйон гривень, втім члени комунальної комісії, яка розглядала питання, не впевнені у доцільності ремонтів цих приміщень.

Зокрема питання виникли до будинку на Степана Бандери, 44, де «Укртелеком» має вузол зв’язку. Члени ОСББ там хочуть замінити вікна в підвалі на енергозберігаючі. 

Тому серед сесії міської ради комісія їздила на виїзне засідання, без якого, за словами її членів, питання видатків депутати розглядати не могли. Про це розповів депутат міськради, який очолює комунальну комісію Рівнеради Роман Стасюк: 

Комісія проголосувала, що рішення не прийняте і на сесію не виноситься, доки на сесію не виїде комісія, та не подивиться, і зараз вони тупо ламають регламент. Виносять до порядку денного питання, яке не пройшло через комісію.

Стасюк запевняє, що у місті є місця, які більше потребують ремонту. Зокрема Палац  Дітей та Молоді.

На сесії членів комісії вмовляли без виїзду погодити перелік будинків для ремонту, які подало управління комунальної власності. Втім депутати погодили виділення грошей на нові вікна вже після прибуття на місце.

На них виділять 30 тисяч гривень. Крім того за бюджетні кошти хочуть утеплити фасади сервісний центр МВС і Товариство сліпих. Останні просять на це 100 тисяч, центр – 700.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень