Депутату Рівненської облради заважають міжміські маршрутки

Зокрема ті, які проїжджають через місто Костопіль, у якому він живе

Тож депутат Рівненської облради Анатолій Алексейчук хоче змусити перевізників дотримуватися паспортів маршруту або знайти інший шлях вирішення цієї проблеми. Для цього підготував депутатський запит для розгляду на сесії Рівненсьокї облради.

Чим саме заважають міжміські маршрутки, розповідає Анатолій Алексейчук:

У центрі міста, де зупинка «Кристал», треба щось робити, бо там жах, що робиться: таке скупчення транспорту, як на авторинку.

 

Своїх місцевих маршруток я би тудою не пускав. Як його розрулити? Чи моста якого, чи об’їзну робити – я не знаю. Всі мені скаржаться. Хоч і мої маршрутки їздять, але місцеві, то вони якось згідно з планом їздять. А ще заїжджають туди і немісцеві маршрути. Там або вулицю треба розширяти. Але вона там ніби й не вузька. Але там дуже сильне скупчення. Особливо у базарні дні: четвер і неділю.  

Анатолій Алексейчук каже, що добре було б не пускати міжміські маршрутки через центр Костополя. Адже є можливість проїзду через місто й іншими дорогами. Тому їм потрібно змінити схеми маршрутів. Зокрема, зобов’язати заїжджати на автовокзал, який більшість міжміських маршруток оминає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень