Депутат, який стріляв у поліцейських, на волі

Нагадаємо, у п’ятницю до депутата від фракції Радикальної партії у Рівнераді працівники управління економічного захисту прийшли з обшуком. Адже, як виявилось, Василь Немеш фігурує у справі про розкрадання коштів та щодо зловживань службовим становищем у сфері будівництва у Березнівському районі. Утім, правоохоронці стикнулись з озброєним опором депутата. Та Василя Немеша не затримали, адже, зі слів начальника міськвідділу поліції Василя Зелінського, ніхто внаслідок стрілянини не постраждав, тож санкція статті не передбачає затримання. Разом з тим, за цим фактом відкрили кримінальне провадження, а слідчі дії тривають, говорить Василь Зелінський:

 

 

- Відкрито кримінальне провадження за фактом опору співробітникам поліції під час виконання. Це категорія злочину не тяжка, за санкцією цієї статті не є наслідком затримання. З Василем Немешем проведені всі необхідні слідчі дії, він перебуває за місцем проживання і займається своїми справами. Санкція передбачає від трьох років і більше.

 

Травматична зброя, з якої стріляв депутат, вилучена. В рамках кримінального провадження також обиратиметься міра запобіжного заходу, але це не буде тримання під вартою, а лише особисте зобов’язання - в зв’язку з відкритим кримінальним провадженням, - пояснює Василь Зелінський. По закінченню досудового розслідування справу депутата через прокуратуру правоохоронці передадуть у суд. Санкція передбачає позбавлення волі від трьох років і більше.

 

Ми на намагалися отримати коментар з цього приводу у Василя Немеша, утім, у нього увімкнений автовідповідач. Натомість, очільниця Радикальної партії на Рівненщині Оксана Лозова у неофіційному коментарі повідомила, що за її інформацією, правоохоронці не представили ордер на обшук, а Василя Немеша просто очорнили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень