Депутат Рівного, який нелегально таксував, чинив опір поліцейським (ФОТО)

Це сталося минулого четверга

У Рівному поліцейським управління захисту економіки та патрульним спільно з фахівцями обласного управління Укртрансбезпеки довелося ловити депутата міськради Рівного Анатолія Лащука, який нелегально таксував на автомобілі марки TOYOTA CARINA. Його впіймали на стоянці біля Головного управління поліції Рівненщини на вулиці Хвильового.

Прес-секретар управління захисту економіки Наталія Калиновська підтвердила цей факт Радіо Трек:

Я вам можу підтвердити той факт, що справді на одного з депутатів місцевої ради був складений протокол. Він намагався втекти від правоохоронців, тобто чинив їм опір, але його наздогнали.

 

Протокол був складений за статтею 164 Кодексу України про адмінправопорушення «Порушення порядку ведення господарської діяльності». Ці матеріали передані до суду для подальшого реагування по суті.

Як депутата затримували - видно на фото свідка Івана Шмігеля:  [media=113449] [media=113453] [media=113452] [media=113451] [media=113450] [media=113447]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень