Чи варто виставляти стару школу у Рівному на продаж під дитсадок: думка

Приміщення колишньої школи №14 у районі Басів Кут хочуть продати з аукціону

Біля школи №14 є чимало землі. Тож чи не через неї хтось поклав око на це приміщення?

Про це сайт Радіо Трек писав у публікації Приватний дитсадок у Рівному: за благими намірами – бажання задешево отримати землю?

Згадувалося також у ній про ще одне приміщення колишнього дитсадка-довгобуду на вулиці Коновальця, яке міськрада вже продавала під приватний дитсадок. Однак заклад для дітей там так і не з'явився. 

Депутат міськради Рівного Любов Романюк має свою думку щодо використання цих приміщень. Ось вона:

Я цілком впевнена, що спробувати провести реанімацію цих двох приміщень за державний кошт варто. У міста таких грошей немає, але хто сказав, що ми не можемо під це отримати субвенцію? Потрібно спробувати. Бо приватних садочків за рік-два буде у місті достатньо, але при цьому кількість тих, хто може оплатити їхні послуги, навряд чи зросте. І ми маємо використовувати всі важелі.

Також Любов Романюк вважає, що якщо субвенції не дадуть, то спершу потрібно вивчити, з яким цільове призначенням ці приміщення продавати з аукціону, а тоді вже виставляти на продаж. Втім, каже депутат, на Північному однозначно має бути дитсадок, щодо другого - потрібно вивчати, чи доцільно саме дошкільнйи заклад.

До речі, сайт Радіо Трек уже публікував думки рівнян з приводу продажу старого приміщення школи №14.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень