Депутат Андрій Лозовий: «найрадикальніший колекціонер» ікон та мощей

Хто є хто на Рівненщині

Помічник головного радикала країни Олега Ляшка, нардеп Андрій Лозовий, прославився своєю любов’ю до ікон та святих мощей. А ще частими «протестами»…

Андрій Сергійович Лозовой – народний депутат України VIII скликання, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка та його помічник-консультант.

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Андрій Лозовой народився 3 червня 1989 року в місті Рівне.

Закінчив Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова, вчиться в аспірантурі.

У 2009 році Андрій Лозовий стає довіреною особою керівника молодіжного крила «Партії Зелених» в Україні.

На парламентських виборах 2012 року був висунутий Радикальною партією в народні депутати (№ 2 у списку РПЛ), проте партія не змогла пройти до Верховної Ради.

У 2014 році був обраний депутатом Київської міськради.

РОБОТА В РАДІ

Лозовий є секретарем Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

Нардеп ініціював утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів політичної корупції в Україні.

Лозовий порушував питання законодавчого регулювання видобутку та реалізації бурштину. Наприкінці 2016 року Лозовий обіцяв сприяти проведенню перерахунку ціни на газ для населення.

СТАТКИ

Андрій Лозовий у декларації за 2015 рік представив 8 картин, не вказавши їх вартості, серед них, зокрема, і прижиттєвий портрет Святого Іоана Кронштадтського з оригінальним підписом Святого, 1893 року.

Має 4 годинники та антикварні предмети інтер’єру, зокрема комод, столи робочий та столовий, шафу, крісла, датовані 19 сторіччям.

Задекларував Андрій Лозовий і колекцію вин виробництва України, Франції, Італії, Ізраїлю, Іспанії, США, Португалії, Чилі, Греції, Нової Зеландії, Австралії, Аргентини, Хорватії, Німеччинни, Австрії, Угорщини, Чехії, Словаччини у кількості - 186 пляшок.

Колекціонування Лозовому притаманне, адже має він і колекцію із 72 ікон, написаних майстрами України, Священної Гори Афон та Єрусалиму. Показав у декларації колекцію холодної зброї ХІХ-ХХ століть, 32 одиниці.

Автомобіль Toyota Sequoia 2013 р.в. Андрій Лозовой орендує.

Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи станом на початок 2016 року, становила 69490 грн. Кошти, пов’язані з виконанням депутатських повноважень, – 80559 грн. Тримає готівкою  50000 USD, 150000 EUR, 800000 UAH.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень