Деніел Крейг – найбільш високооплачуваний Джеймс Бонд

Він заробив більше, ніж всі виконавці ролі агента 007 разом узяті

З шістьох акторів, які грали роль Джеймса Бонда протягом останніх кількох десятиліть, Деніел Крейг виявився найбільш високооплачуваним, причому за всю історію бондіани. За свій останній фільм «Спектр» Крейг, за чутками, отримає близько 60 мільйонів доларів, а це більше, ніж сумарний гонорар всіх інших акторів, які коли-небудь грали Бонда!

Отже, 24 млн. доларів Деніел Крейг отримає безпосередньо за роль у фільмі «Спектр», ще близько 6 млн. – за участь у промо-кампанії до фільму, і останні 30 млн.  – відсотки від прокату.

Для порівняння, Пірс Броснан за всі свої чотири фільми про Джеймса Бонда заробив близько 38 млн. доларів (за перший так взагалі - скромний мільйон з копійками). Що вже казати про Джорджа Лезенбі, який знявся в одному-єдиному фільмі «На секретній службі Її Величності», отримавши за свою роль всього 80 тисяч доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень