Де у Рівному можна придбати екологічно чисті продукти за цінами виробника

У неділю в місті стартує зимовий ярмарок

Цієї неділі, 18 грудня, у Рівному – відкриття щотижневого зимового ярмарку сільгосппродукції. Проходитиме він на території ринку «Млинівський», що на Ювілейному. Усі охочі матимуть змогу придбати екологічно чисті овочі та м'ясо-молочну продукцію за цінами виробника, розповідає голова асоціації фермерів у Рівненській області Дмитро Українець:

 

- Фермери приїдуть зі своєю продукцією. Ми запрошуємо жителів міста Рівне, щоб вони відвідали ярмарок. І це буде добре як для жителів міста, тому що вони куплять фермерську продукцію, так і для фермерів, адже вони зможуть постійно, протягом року, хоча би раз на тиждень, реалізовувати свою продукцію.

 

На початку ярмарок планують проводити щонеділі. Проте, якщо така ідея скористається успіхом, обговорюватимуть можливість проведення торгів кілька разів у тиждень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень