Де у Рівному допомагають алкозалежним

Щодня

Фото ілюстративне

У Рівному діє безкоштовна група анонімних алкоголіків.

Люди, які щодня збираються разом, не називають себе «алкоголіками». Вони – «залежні» і вони намагаються допомогти один одному побороти цю залежність.

Для цього влаштовують групову терапію, основою якої є живе спілкування. Збираючись, члени співтовариства розповідають власні історії. При цьому, між ними немає діалогу – усі говорять по черзі, не коментуючи розповіді інших і не задаючи один одному жодних питань.

Ці збори - це місце, де можна виговоритись.

За словами одного із учасників групи АА (як її називають у всьому світіред.),

 «Щоб допомогти вилікуватися від алкоголізму, алкоголіку треба інший алкоголік»

Цієї думки дотримуються близько п’яти десятків залежних, які прагнуть кинути пити і щодня збираються у Петро-Павлівському костелі.

Для тих, хто усвідомив, що має подібні проблеми і у своєму житті, вони радять усього три речі:

- не пити першу стопку,

- не пити протягом 24 годин,

- просто жити і радіти кожному дню.

Збори проходять кожного дня о 19:00, а також у неділю о 12:00 за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 213 (Костел Петра і Павла). Усі деталі можна дізнатися за телефоном: 098-725-83-69.

До слова, Анонімні Алкоголіки (АА) - це співтовариство чоловіків та жінок, які діляться один із одним власним досвідом, силою та надією із метою вирішити їхню спільну проблему і допомогти іншим втриматись від спокуси.

Єдиною вимогою для членства є бажання кинути пити. Членство в АА не передбачає жодних внесків, окрім добровільних – на чай/каву і печиво для членів групи.

Група не пов’язана з будь-якою сектою, релігією, політикою, організацією чи установою.

Члени співтовариства дотримуються права на особистісну анонімність, яка забезпечує нерозголошення імені, прізвища, місця роботи чи будь-якої іншої інформації, яку б залежний не хотів озвучувати.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень