Де у Рівному цього року буде Писанковий сад

Вже визначили

Величезні писанки встановлять у Рівному наступного тижня. На чистий четвер - 25 квітня. Писанковий сад традиційно розташують на Лебединці, говорить заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Ми думали та шукали різні локації. Все ж це найкраще місце – на Лебединці. Питання ще відкрите, єдине, що, можливо, його змістимо до музею. На оці прямокутнички (на східцях, що ведуть до музею). Нині його реставрують в художній школі.

Сад простоїть близько двох тижнів. Далі писанки повернуть трьом десяткам шкіл, де їх розписували. Наступного року вони залишаться прикрашати школи.

Міська влада, своєю чергою, планує модернізувати Писанковий сад.

 

Яким саме чином зміниться туристична принада Рівного - ще невідомо, каже Галина Кульчинська. Можливо, змінять розмір писанок і малюнки.

Традиційно 25 квітня одночасно зі встановленням Писанкового саду діятиме й благодійний ярмарок на майдані Незалежності. Цьогоріч вже обрали двох дітей, на допомогу яким збиратимуть гроші.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень