Де на Рівненщині почали ремонтувати дороги

Також цього року в області проведуть капітальний ремонт

Погода на Рівненщині сприяє роботам із відновлення дорожнього покриття, станом якого обурюються місцеві водії. Особливо відзначають понівечені дороги місцевого значення. Вже четвертий день поспіль шляховики займаються ямковим ремонтом автошляхів, які найбільше цього потребують після сходження снігу. Нині чимало сил зосереджено у районах Рівненщини, де проходить траса Київ-Чоп, розповідає заступник начальника служби автомобільних доріг області Микола Козачок:

Наш підрядник ДП «Облавтодор» вже працює четвертий день, щодня випускає по 150 тон гарячого асфальтобетону на Любомирському заводі. Зараз працюють на автомобільній дорозі Київ-Чоп. Ми на цю ділянку підтягнули дуже багато районі. Корецький район, Гощанський працює. По Дубенський території і до Радивилова працює радивиловський облавтодор. Млинівський район працює на міжнародній дорозі М-19 Доманова-Ковель-Чернівці-Тереблече, - каже Микола Козачок.

У Рівненському районі шляховики працюють на ділянці дороги від Житинського кільця у напрямку Костополя. Березнівський і Костопільський райавтодори теж працюють на трасі Київ-Чоп. За один робочий день шляховикам вдається ліквідувати 1,5  тисячі метрів квадратних аварійних  ямкових ділянок. Як переконує шляховик, ремонт триватиме і надалі за сприятливих погодних умов, перерву у ремонті робитимуть хіба що у випадку дощу.

Сьогодні шляховики задіяли струменевий метод і працюють на ділянці дороги Київ-Чоп у напрямку Острога. За словами Миколи Козачка попереду більш масштабні роботи з проведення поточного ремонту доріг, а також цього року проведуть і капітальний ремонт:

Є плани, які уже зараз будуть затверджені Кабінетом міністрів з поточного ремонту, з капітального ремонту. В цьому році у нас буде капітальний ремонт однієї з ділянок дороги національного значення. Це діляночка від Луцького кільця 156 км, по 150 км у напрямку Луцька, - каже Микола Козачок.

Коли розпочнеться цей ремонт та якою буде його вартість - стане відомо після остаточного затвердження плану робіт у Кабінеті міністрів. Поки ж шляховики працюють у кожному районі, де проходить траса Київ-Чоп.

Микола Козачок звернувся також і до водіїв із проханням зважати на дорожні знаки, які встановлюють поруч із ділянками проведення ремонтних робіт, а також не залишали свої автомобілі на узбіччі.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень