Де на Рівненщині є села-двійники?

А ви знаєте скільки на Рівненщині є сіл із одинаковими назвами?

Село Адамівка є у Березнівському та Радивилівському районі. На Березнівщині та Володимиреччині є населені пункти із назвою Антонівка.

У Острозькому та Здолбунівському районах є село Білашів.

Село Біле є у Дубровицькому та Володимирецькому районах, а село Борове - у Зарічненському та Рокитнівському районах.

Будераж - у Дубенському та Здолбунівському районах, Буща - у Дубенському та Здолбунівському районах, Гай - у Острозькому та Радивилівському районах.

Село під назвою Ганнівка є на Кореччині та Костопільщині, Глибочок - на Березнівщині та Гощанщині, Голубне - на Березнівщині та Зарічненщині.

Сіл під назвою Городище на Рівненщині є аж чотири: у Березнівському, Дубровицькому, Корецькому та Рівненському районах.

Село Городок є у Рівненському та Володимирецькому районах, Грушівка - у Березнівському та Сарненському районах, Дубини - у Острозькому та Радивилівському районах.

На Дубенщині та у Рівненському районі є село Дядьковичі.

Три села із назвою Заболоття є у Рівненській області. Вони розташовані у Володимирецькому, Млинівському та Рокитнівському районах. Село Загребля є у Дубровицькому та Здолбунівському районах.

Населені пункти із назвою Залав'я є на Млинівщині та Рокитнівщині, Залужжя - на Дубенщині та Дубровиччині, Застав'я - на Кореччині та у Рівненському районі.

Окрім райцентру Зарічне, на Рівненщині таку назву мають два села у Гощанському та Радивилівському районах.

Село Здовбиця є у Здолбунівському та у Дубенському районі, Зелене - у Володимирецькому та Дубенському районі, Іваничі - у Костопільському та Рівненському районі. 

Сіл під назвою Іванівка на Рівненщині налічується аж п'ять - у Березнівському, Корецькому, Млинівському, Радивилівському та Сарненському районах.

Три села у Рівненській області мають назву Калинівка. Вони розташовані у Демидівському, Корецькому та Сарненському районах. Також на Рівненщині є чотири Карпилівки - у Радивилівському, Рівненському, Рокитнівському та Сарненському районах.

Красносілля є на Володимиреччині та Гощанщині, Крилів - на Дубенщині та Кореччині, Кругле - на Володимиреччині та у Рівненському районі, Кургани - на Березнівщині та Острожчині, Лісове - на Дубровиччині та Рокитнівщині.

У Дубенському та Костопільському районі є село під назвою Майдан.

Три Мар'янівки є у Рівненській області. Розташовані вони у Здолбунівському, Костопільському та Сарненському районах. Село Мартинівка є у Дубенському та Рівненському районі, Михайлівка - у Острозькому, Радивилівському та Рівненському районах, Моквин - у Березнівському та Костопільському районі.

Село із цікавою назвою Нетреба є на Володимиреччині та Рокитнівщині. Село Новосілки - на Володимиреччині, Здолбунівщині та Млинівщині. У Костопільському та Рокитнівському районі є Олександрівка, у Гощанському та Сарненському - Олексіївка, у Березнівському та Сарненському - Орлівка.

Село Осова розташоване у Дубровицькому та Костопільському районах, Острівці - у Володимирецькому та Дубровицькому районах, Річиця - у Гощанському та Зарічненському районах, Плоска- у Дубенському та Рівненському.

Острів - така назва села зустрічається у трьох районах Рівненщини - Володимирецькому, Дубенському та Радивилівському. Село Річки є у Зарічненському та Корецькому районах, Рудка - у Володимирецькому та Демидівському, Рудня - у Дубровицькому, Костопільському та Радивилівському районах.

Тезка райцентру Рокитне є у Костопільському районі.

Село із милозвучною назвою Садки можна побачити на Костопільщині та Острожчині. Сергіївка - розташована у Гощанському та Рівненському районах, Старики - у Радивилівському та Рокитнівському районах, Травневе - у Дубенському та Млинівському районах, Тростянець - у Дубенському та Костопільському районах.

На Здолбунівщині та Млинівщині є село Уїздці, на Гощанщині та Сарненщині - Федорівка, на Березнівщині та Сарненщині - Яринівка.

Село Хотин є у Березнівському, Радивилівському та Рівненському районах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень