Дайте помідорам, перцю й огіркам таке підживлення і навіть засохла розсада до ранку оживе

Важливою частиною вирощування якісних та смачних овочів є їхня правильна підгодівля

Городники запевняють, що допомогти рослинам дати щедрий врожай можна без використання шкідливої хімії. Багато років поспіль наші предки вирощували їжу з допомогою того, що дарувала їм природа.

Так, для помідорів, огірків та перцю знавці рекомендують використовувати підживлення з трьох трав, кожна з яких містить всі корисні й потрібні рослинам елементи.

Передусім у підгодівлю для рослин потрібно додати кропиву. У цій траві міститься багато азоту, який потрібен овочам на початку періоду вегетації. Крім того, у кропиві також є чимало фосфору та калію, які підвищують імунітет культури, допомагають укріпитись корінню. Обирайте ту кропиву, яка ще не починала квітнути.

Ще одна чудова трава, яку додають у підкорм для рослин – чистотіл. У ньому міститься неймовірна кількість йоду, який, своєю чергою, допомагає овочам розвиватись і помітно підвищує врожайність тієї чи іншої культури.

Остання трава у цій трійці – кульбаба. Ця рослина містить багато мінеральних речовин, втім її основна властивість не в цьому. Кульбаба запобігає розвитку хвороб у рослин. Для приготування підгодівлі наповніть відро подрібненою травою наполовину. Більшою мірою автори каналу радять класти кропиву, і в меншій пропорції — чистотіл та кульбаби. Далі заповніть відро водою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень