«Давай, до свидания!» - скандальну журналістку «Інтера» депортували

На 5 років

Російська журналістка, продюсер програми «Подробиці тижня», що виходить на телеканалі «Інтер», Марія Столярова, яка була в середу звільнена після скандалу з сюжетом про Небесну сотню, покинула територію України в супроводі співробітників Служби безпеки України, повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.

«Російська журналістка Марія Столярова отримала «квиток в одну сторону» і під наглядом співробітників Служби безпеки України покинула територію нашої держави ... СБУ було прийнято рішення - скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. З тих же підстав їй заборонений в'їзд в нашу країну терміном на п'ять років », - написала О.Гітлянская в своїй сторінці в Фейсбук в середу ввечері.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень