Дата народження впливає на схильність до алергії

Британські вчені провели масштабні дослідження з вивчення впливу місяця народження на стан здоров'я людини

Учені довели, що схильність до алергії та інших захворювань залежить від місяця народження людини. Як виявилося, кожна пора року змінює структуру ДНК, залишаючи на ній певні "мітки", які в майбутньому впливають на схильність організму протистояти тим чи іншим захворюванням.

Під час експерименту фахівці вивчили спіралі ДНК понад 10 тисяч добровольців і відзначили, що "мітки" кардинально відрізняються навіть у тих, хто народжений в сусідні місяці (січень і лютий, наприклад).

Поки науковцям не вдалося повністю з'ясувати закономірність виникнення і прояву "міток", проте, як виявилося, на алергію найчастіше страждають люди, народжені восени та взимку.

Надалі експерти планують продовжити вивчення "міток" для визначення схильності людини до тих чи інших хронічних захворювань.

Крім того, вченим вдалося довести, що місяць народження впливає також на зріст і тривалість життя людини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень