ДАІвці таки стежать за "Я паркують як мудак! - Рівне"

У Державтоінспекції стверджують, що кожен висвітлений у соцмережах факт порушення береться до уваги

ДАІ Рівненщини нагадує, що у більшості випадків у інспекторів відсутні законодавчі підстави для складання адмінпротоколу на водія-порушника. Останні часто категорично заперечують свою причетність до скоєння порушення ПДР (не я був за кермом, це було три роки назад, це фотомонтаж та ін.).

Враховуючи вищевикладене, звертаємо увагу на те, що для оформлення адміністративного протоколу на водія-порушника на фото мають бути такі дані:

- дата порушення;

- час порушення;

- місце порушення;

- чіткий номерний знак автомобіля;

- контактний телефон свідка (особи, яка сфотографувала порушення), щоб у подальшому інспектори ДАІ могли звернутися до нього для отримання пояснень.

Згідно із статтею 251 Кодексу України про адміністративні порушення, зазначені  вимоги щодо фіксації порушення є доказами у справі та підставою для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Однак найкращим та найоперативнішим вирішенням питання складання адміністративного протоколу на водія, який порушив правила зупинки та стоянки, є негайний виклик на місце порушення наряду ДАІ за номером телефону чергової частини УДАІ УМВС (0362)  63-58-21.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень