COVID не щадить нікого: п’ятеро дітей і вагітна інфікувалися на Сарненщині

«Перехворіє, звісно, більшість населення» (с)

Про це повідомив головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк, який щодня на своїй сторінці у фейсбук інформує про ситуацію у лікарні.

Далі – його текст.

Василь Іванюк

Ситуація (у лікарні – ред.) стабільна, контрольована.

Реанімація: шість хворих, всі важкі, киснезалежні. Один пацієнт на апаратному (ШВЛ) диханні. Поступлень, виписки не було. Одного пацієнта переведено з обсервації, в зв’язку з погіршенням стану здоров’я.

Інфекція: 23 ковідних хворих. Один пацієнт поступив, це житель с. Чудель. Виписки та переведень не було. 12 хворих киснезалежні, п’ять - з високими температурами. Іногородніх п’ять.

Обсервація: 47 хворих, з них 23 - з ковідними пневмоніями. Поступило двоє пацієнтів, це жителі смт. Клесів та с. Немовичі. Виписки не було. Переведено одного пацієнта в реанімацію. Киснезалежних шість. З високими температурами - 17.

В пологовому відділенні одна вагітна ковідна хвора. В дитячому відділенні - п’ятеро хворих діточок, троє з підозрою.

Сарненська ЦРЛ

Також маємо 47 нових підтверджених випадків по ПЛР: Сарни(30), с. Чудель(3), смт. Степань, с. Федорівка, с. Тріскині, с. Стрільськ, с. Корост, с. Яринівка, с. Кричильськ, с. Ясногірка, с. Гранітне, с. В. Вербче, с. Білятичі, с. Вири, с. Селище, с. Олексіївка. Ну, як вам така географія?

На мою думку, якби на сьогодні провести хоча б 50% обстежень по цих населених пунктах, цей показник був би в рази більший, але підкреслюю, що це моє власне бачення. Перехворіє, звісно, більшість населення, але головне, щоб захворювання пройшло у легкій формі.

Бажаю всім бути оптимістами, не падати духом і боротися, боротися, боротися з цим невидимим ворогом. При дотримані елементарних карантинних заходів ми обов’язково досягнемо переможного кінця.

Також головлікар зауважив, що в лікарні зараз проводять вакцинацію персоналу від сезонного грипу. Щеплення вже зробили близько 200 медпрацівників. Крім того, працівники опорної лікарні нині активно страхуються.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень