Ціни на квартири рекордно впали: Що можна купити в Києві за 30 000 доларів (ФОТО)

На що можна розраховувати з невеликим бюджетом

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну продаж житла в Києві майже зупинився, а ціни рекордно впали, оскільки покупців дуже мало.

Найдешевше, що пропонують на сайтах для продажу нерухомості, – однокімнатна квартира, швидше кімната, площею 14 кв. м, розташована на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку біля станції метро «Нивки». Її вартість – 13 500 доларів. У квартирі є косметичний ремонт та меблі.

Трохи більшу квартиру (21 кв.м), але зі свіжим ремонтом, меблями та усією необхідною для життя побутовою технікою продають в районі метро «Чернігівська» за 20 000 доларів.

За 21 000 доларів можна купити однокімнатну «хрущовку» під ремонт, площею 31 кв. м. Квартира розташована на другому поверсі. Найближча станція метро – «Деміївська».

Трохи дорожче продається смартквартира в новобудові бізнес-класу в районі метро «Житомирська». У квартирі площею 16 кв. м є ремонт, облаштований санвузол. Її вартість – 24 000 доларів.

За 25 500 доларів пропонують квартиру на 18 поверсі новобудови з панорамним видом на Дніпро. У квартирі є ремонт, площа – 24 кв.м.

Біля метро «Нивки» є однокімнатна квартира з ремонтом площею 29 кв. м на останньому поверсі п'ятиповерхівки. У квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ціна – 28 000 доларів.

Трохи дешевше (27 000 доларів) можна купити однокімнатну студію з ремонтом, меблями та технікою. Площа – 22,5 кв.м. Квартира розташована на третьому поверсі шестиповерхового будинку в районі станції метро «Лісова».

За 29-30 000 доларів біля станції метро «Шулявська» продається двокімнатна «хрущовка» під ремонт на четвертому поверсі. Площа – 45 кв. м.

Як довго триматимуться такі ціни – невідомо.

До слова, якщо після повномасштабного вторгнення росії ціни на оренду житла в Києві впали майже на 50%, то станом на вересень вони повернулися на довоєнний рівень.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень