Всі таке робили: Помилки прибирання, які зіпсують ваші меблі

Таке прибирання принесе більше шкоди, ніж користі

Ці помилки псують меблі
Ці помилки псують меблі

Деякі звички у прибиранні можуть завдати меблям більше шкоди, ніж користі. Розповідаємо, чого насправді не варто робити під час прибирання.

Змішування мийних засобів

Не можна змішувати разом різні мийні засоби - це може спричинити небезпечні хімічні реакції.

Деякі мийні засоби виготовляють особливим чином, їх не слід поєднувати з іншими продуктами - вони можуть утворювати шкідливі гази.

Розпилювання лаку безпосередньо на меблі

Ви коли-небудь розпилювали одразу на поверхню лак для дерева? Втім, якщо розпилити його забагато, це може змінити колір деревини та навіть призвести до деформації. Краще нанести лак на мікрофібру чи іншу тканину, а вже нею прибирати.

Замочування підлоги

Якщо надмірно змочувати дерев'яну підлогу, з часом вона почорніє, деформується та зіпсується. Щоб цього уникнути, обов'язково протріть підлогу сухою ганчіркою після миття.

Також можна залишити вікна або двері відчиненими, так підлога висохне швидше.

Відбілювач на тканинному дивані

Відбілювач може легко «проїсти» тканинне покриття дивана. Тому не варто використовувати його для очищення плям. Окрім втрати кольору, це може призвести навіть до появи дірок. Щоб дізнатися, як безпечно та правильно чистити диван, прочитайте етикетку.

Чищення гранітних або мармурових стільниць оцтом

Оцет часто вважають героєм прибирання. Він і справді дуже дієвий та натуральний.

Втім, його можна використовувати не на всіх поверхнях. Зокрема, білий оцет може зіпсувати блискуче покриття або й, через високий рівень кислотності,  знебарвити природні матеріали. Краще використовувати для цього теплу мильну воду.

Джерело: Нерухомість 24

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень