Ці неочевидні причини вас точно здивують: чому чоловіки зраджують?

У списку всього 5 причин

Йому усе набридло. Можливо, чоловік втратив інтерес до життя. Робота більше не приносить задоволення, від хобі довелося відмовитися, усе поглинула рутина. Якщо це так - він може задуматися про зраду, коли захоче якось освіжити власне життя.

Він шукає нові емоції. Буває і так, що чоловік може зрозуміти, що йому нудно. І коли він почне шукати нові враження, його з головою накриють приємні емоції. Тоді зупинитися дуже важко.

У нього криза ідентичності. Подібні кризи бувають не тільки у 40, 50 або 60 років. Іноді чоловік починає порівнювати себе з друзями й комплексувати. І якщо він засумує за своїм життям у молодості та буде незадоволений собою, є ризик зради.

Він думає, що ви його не чуєте. Багатьом чоловікам важко чітко формулювати свої бажання та говорити про те, чого він дійсно хоче. І якщо ваш обранець почне думати, що ви його не розумієте, він навряд чи скаже про це прямо. Зазвичай це закінчується тим, що чоловік почне шукати втіху з іншою, але ви у цьому точно не винні.

Він вирішив, що нічого вам не винен. На думку експертів, деякі чоловіки можуть думати, що закінчили стосунки, але при цьому вони нічого не кажуть своїм другим половинкам. І тоді вони вважають, що мають повне право закрутити новий роман, хоча й не наважилися гідно піти зі стосунків із вами.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень