Читати вдома робочу пошту - шкідливо

Трудоголіки частіше схильні до стресів, депресій, ніж ті, хто читає пошту тільки на роботі

Тисячі людей по всьому світу починають свій робочий день раніше, аніж слід. Ледве вставши з ліжка, службовці перевіряють електронну пошту. Читають листи співробітників і керівництва. Те ж саме відбувається і перед сном.

Згідно з дослідженням британських психологів, такий спосіб життя завдає шкоди здоров'ю людей. 

Річард Маккіннон, автор доповіді:


Перевірка електронної пошти рано вранці, пізньої ночі або протягом усього дня робить сильний тиск. Це залежить не від кількості листів, а саме від того, коли і де ми їх читаємо.

У дослідженні під назвою «Вам лист» брали участь дві тисячі осіб. Психологи з'ясували, що деякі службовці відчувають себе зобов'язаними читати і відповідати на листи керівників у будь-який час доби. На думку фахівців, роботодавці повинні встановлювати чіткі межі початку і завершення робочого дня. Там переконані, керівництво компаній повинно заохочувати своїх підлеглих не перевіряти пошту поза офісом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень