Чинить моральний тиск, або Чому вчителі з Рівненщини виступали проти директора

Були й прихильники

Освітній скандал на сесії Рівненської обласної ради. Вчителі Олександрійської мистецької школи-інтернату не хочуть бачити своїм керівником Наталію Тарасевич.

Кажуть – жінка тисне на колектив. Питання про продовження контракту з директором школи виносили на голосування. Наталія Тарасевич – єдина кандидатура в списку.

Наталія Тарасевич. Фото з сайту навчального закладу.

Вчителька математики Світлана Косинець говорить, що коли в школі обирали учасників конкурсної комісії для обрання керівника закладу, директорка сама визначила, хто туди входитиме від школи:

Така тривога колективу в тому, хто буде на посаді директора, не даремна. Оскільки Наталія Ростиславівна чинить моральний тиск на людей.

 

Аби обрати представників з колективу на конкурсну комісію, провели збори трудового колективу.

Світлана Косинець за трибуною в обласній раді.

Перед зборами заступник з навчально-виховної роботи Ярмушко Валентина Володимирівна підходила до окремих людей та називала прізвища, які потрібно було озвучити на обрання в конкурсну комісію.

Нагадаємо, що конкурсна комісія з обрання керівників навчальних закладів складається з представників Рівненської облради, громадських організацій і трудового колективу самого навчального закладу.

Також Світлана Косинець запевняє, що директор примушувала вчительку математики відмовитися від проведення низки уроків. Окрім того, персонал школи нарікає, що в гуртожитку, де живуть діти, надто холодно.

Є у Наталії Тарасевич і прихильники. Віталій Павлов займається реабілітацією дітей зі Сходу. Разом із бухгалтеркою Тетяною Горпинчук вони запевняли депутатів, що незадоволені директоркою лише маленька частина вчителів.

Тетяна Горпинчук і Віталій Павлов.

Утім, депутати кандидатуру Наталії Тарасевич не підтримали. Конкурс оголошуватимуть повторно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень