Чиновник Рівненської ОДА, головний лікар і начальник-фіскал, або Кого ще підозрюють у корупції

У списку – десятки осіб

На Рівненщині прокуратура викрила кілька десятків корупціонерів. Так, нещодавно Рівненська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо керівника одного зі структурних підрозділів Рівненської облдержадміністрації.

Чиновник умисно не подавав декларації за 2015-2016 роки, а також декларацію особи, яка припинила державну службу, не подав при звільненні з попередньої посади.

Тепер його можуть покарати штрафом, або двома роками за ґратами. Про ще одного виявленого корупціонера розповість прес-секретар прокуратури у Рівненській області Людмила Суржук:

Також Здолбунівською місцевою прокуратурою встановлено, що головний лікар одного із медичних закладів, який є одночасно депутатом Рівненської обласної ради, у декларації за 2016 рік не зазначив відомості про укладення ним договору оренди земельної ділянки, нормативна грошова оцінка якої становить півмільйона гривень.

За цим фактом у липні 2017 року зареєстровано кримінальне провадження, яке скероване за підслідністю до Національного антикорупційного бюро України.

Також нині триває досудове розслідування щодо незаконного збагачення начальника одного із управлінь Головного управління ДФС у Рівненській області.

Відомо, що він протягом 2015-2016 років придбав квартиру та автомобіль загальною вартістю понад 1,5 млн грн. Втім, його доходи були значно меншими за суму покупки.

Загалом до відповідальності притягнули вже 44 посадові особи та скасовано 1 неправомірне рішення, яке прийняли внаслідок корупційного правопорушення. Про особи посадовців прокуратура не повідомляє, аби не зашкодити слідству. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень