Попри кишкову паличку, рівняни пішли на пляж (+8 ФОТО)

Декого у спеку не зупиняє навіть заборона на купання

На пляжі поблизу найбільшого рівненського озера відпочивають люди з дітьми. Нагадаємо кілька днів тому тут знайшли кишкову паличку. Проте серед усіх застерігаючих засобів є лише табличка з написом «купатись заборонено» і то це лише роздруківка, примотана клейкою стрічкою на табличку «зона купання».

Мабуть, краще було б зробити кілька табличок вздовж всього пляжу, це краще б застерегло людей від небезпеки. Наш кореспондент чув, як люди, що читали цей знак, іронічно посміхалися і кивали в сторону пляжу, де багато людей було у воді.

Серед тих хто купався, також були і діти. Та все ж більшість людей просто засмагали під гарячим сонцем.

Ми спитали в людей про їх відпочинок на пляжі Басів Кут.

Пані Тетяна та пан Віталій розповіли, що відпочивають вже не перший день, проте до води наближатись навіть не хочуть, адже розуміють, що це може бути небезпечно.

Голова цього приємного та молодого сімейства розповів:

Прийшли також тільки позасмагати, от хіба що ноги тільки трошки намочили, адже в Рівному немає більше місця, де можна скупатись, а в таку спеку цього дуже хочеться.

А от пан Микола залюбки освіжився в озері і також дав нам інтерв’ю:

Купаюсь і ніякі палички мене не зупиняють, адже вже не перший рік про них повідомляють, проте, слава Богу, все обходиться. Якщо вже побачу, що люди не купатимуться, тоді вже і я не буду.

Люди в основному були добре обізнані про біологічну ситуацію в озері, багатьох це зупинило, зате і тих, хто проігнорував рекомендації санітарно-епідемілогічної служби, було чимало. Будемо надіятись, що все минеться добре і люди залишаться здоровими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень