Члени тарифної комісії у Рівному обурені, що від них приховують 10 папок

Чергове засідання комісії з розгляду можливості зменшення тарифів, пройшло доволі емоційно

На це засідання всі підприємства міста, що надають рівнянам послуги з тепло- та водопостачання мали подати всі необхідні для аудиту документи. Однак, представники комісії стверджують, що потрібних документів їм не надають:

Ми не отримали тих документів, що їх комунальні підприємства надають безпосередньо до Національної комісії НКРЕ, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Представники ж підприємств ЖКГ кажуть, що дані відомості займають 8-10 великих папок, і транспортувати їх не дуже зручно. Така заява обурила одного з експертів. Далі про ситуацію Гліб Олійник:

Я вважаю, що на нинішній момент відбувається затягування роботи комісії. Оскільки надали менше інформації, ніж просили. Тим більше, що два рази просили. Спочатку просили в протокольному варіанті, потім просили очно, з кожним говорили, давали можливість висловитися дуже багато, задавали запитання

У результаті, комісія постановила, щоб усі необхідні документи були надані в електронному вигляді:

до середи підприємства мають надати всі необхідні документи голові комісії Назарію Поліщуку, а вже він передасть їх - усім іншим

Також комісія розглянула й ситуацію зі зміною тарифів підприємства ПрАТ «ЕСКО-РІВНЕ».

Справа в тому, що завтра на засіданні Рівненського міськвиконкому буде розглядатися питання про одночасне підвищення тарифів  «ЕСКО-РІВНЕ» на газопостачання для населення на 85% та зменшення тарифу для бюджетної сфери на 31%.

Такі зміни пояснюють тим, що донині «ЕСКО-РІВНЕ» керувалося цінами, встановленими ще на початку 2015 року, а за той час тарифи суттєво змінилися.

Комісія спочатку хотіла рекомендувати зняти питання «ЕСКО-РІВНЕ» з порядку денного завтрашнього засідання міськвиконкому під приводом того, що нові тарифи потрібно довивчити. Однак, пізніше все ж ухвалили - залишити це питання та рішення по ньому в силі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень