Чи законно зрізали дерева на Басівкутському пляжі у Рівному: відповідь влади

У парку на Басівкутському пляжі у Рівному зрізали понад два десятки дерев

Фото Анатолія Лащука

Забили на сполох з цього приводу депутати міськради Рівного Олександр Курсик та Анатолій Лащук. Вони виклали у соцмережу Фейсбук фото пеньків, які залишилися у парку. А Олександр Курсик з обуренням ще й прокоментував, мовляв, Рівне стає пустелею. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації У парку Рівного зрізали 22 дерева

Втім, у міській владі Рівного кажуть, що все законно. І навіть самі ж депутати міськради колись надали тут в оренду землю під будівництво.

Говорить начальник міського управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Лапюк:

Приватний підприємець звернувся з проханням дозволити знести дерева в зв’язку з будівництвом кафе. Надав для цього заяву. Надав реєстрацію з геокадастру, що земля в нього в оренді. От порахували: 20 дерев. Він заплатив відновну вартість, по-моєму, 28 тисяч 600 гривень. Надав декларацію про початок будівельних робіт.

 

Ми не мали права відмовляти. Самі ж депутати пару років назад проголосували про виділення йому землі – надання в оренду.

До речі, бізнесмени зелені насадження у місті зносять не вперше. Тиждень тому ЗМІ міста повідомляли про зрізані ялинки біля гуртожитку на вулиці Відінській, 41. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень