Чи законно «переїхав» демонтований у Рівному МАФ

Розповідає заступник міського голови

Фото Назарія Іваніва із фб-сільноти РОВНО/РІВНЕ

МАФ, який прибрали з тротуару в районі 12 школи, знову торгує на вулицях міста. Тепер його побачили на Гагаріна біля ТЦ «Чайка». Нагадаємо, що власник кіоска "Парасолі - Окуляри - Рукавички" не дав комунальникам так просто забрати своє майно.

Справа дійшла до виклику поліцейських. Утім споруду все одно забрали на територію Тресту зеленого господарства. Що чекає на цей кіоск тепер, розповідає заступник міського голови Віталій Герман:

Це приватна територія. Стоянка навпроти торгового центру «Чайка». Ділянка перебуває у приватній власності, тож немає нічого страшного, що він там стоїть. Це ж не на тротуарі. Якщо є погодження власника, будь ласка, хай розміщується.

До слова, власник забрав цей кіоск з території тресту на наступний день після конфіскації. Заступник міського голови каже, що міська влада й надалі продовжить боротися з незаконними кіосками. Де саме очікується черговий демонтаж – чиновник не каже, тож на порушників закону чекає несподіваний візит комунальників.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: МАФи
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень