Чи вистачить сміттєвозів і контейнерів у того, хто замінить у Рівному «Санком»?

«Санком» не справлявся останнім часом із вивезенням сміття із міста

Фото "Рівне 1"

Тож на сесії міськради, 1 червня, депутати мають затвердити результати конкурсу з визначення нового надавача послуг із вивезення сміття.

Виграло цей конкурс Комунальне автортанспортне підприємство 1728.

Щоб з ним не виникло таких самих проблем, як із «Санкомом», депутати міськради на засіданні бюджетної комісії хотіли знати, чи вистачить у КАТП 1728 сміттєвозів та контейнерів, щоб могти обслуговувати більшу, ніж досі, територію Рівного.

Начальник юридичного відділу міського управління житлово-комунального господарства Людмила Мазур запевнила, що на ту кількість сміття, яке має вивезти КАТП 1728, сміттєвозів має вистачити:

Конкурсною документацією вимагалося надання транспортних засобів, якими розпоряджається, або які є у власності учасника, який подає документи.

 

Там було зазначено 17 транспортних засобів спеціальних, які належать КАТП 1728, плюс до того було три транспортні засоби взяті, згідно з договорами оренди, тобто орендовані.    

Що стосується сміттєвих контейнерів, то як пояснив депутат Олександр Довжаниця, «Санком» заборгував КАТП 1728 понад 1 мільйон гривень, тож це комунальне підприємство забирає частину цієї суми у боржника сміттєвими контейнерами.

До речі, угоду на вивезення сміття з КАТП 1728, якщо міськрада затвердить результати конкурсу, підпишуть на рік.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень