Чи скасовувати cвято 8 Березня: за і проти мешканців Рівненщини

Тема викликала активне обговорення

Фото з сайту "24 канал"

У соцмережі Фейсбук рівняни пишуть про те, чи потрібно відзначати Міжнародний жіночий день 8 Березня. Ось деякі з думок:

Lybov Ukrainchuk Хай краще колорадські жуки верховної зради скасують ФІНАНСУВАННЯ ПАРТІЙ з ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ, яке вони собі призначили під час ВІЙНИ, коли із зарплати кожного працюючого (а в перші роки - і з пенсій) вираховується військовий податок. Уже їм, бачте, 8 БЕРЕЗНЯ поперек горла стало. День МАТЕРІ - це ДЕНЬ лише МАТЕРІ.. А про те, що є молоді дівчата і незаміжні жінки - забули? НА ЖАЛЬ, не всі жінки мають чи можуть мати дітей, враховуючи погіршення екології, штучні продукти харчування. А 8 БЕРЕЗНЯ - це СВЯТО, коли разом з природою пробуджується ДУША КОЖНОЇ ЖІНКИ, навіть маленької дівчинки......

Богдан Богдан Я вже писав і ще раз повторюся. В календарі написано було так: Міжнародний жіночий день 8 березня. Якщо ви не поважаєте жінок, то робіть як знаєте.

Володимир Мельник Міжнародний??? Це країни соцтабору святкують, а все, що стосується совка - потрібно стирати та забувати...

Ковалева Лариса 8 березня - це свято жінок не тільки в Україні, але й у Європі (в Італіі - 100%). Тільки цей день не є вихідним. Просто ввечері жінки збираються без чоловіків та йдуть святкувати.

Natalia Shevshenko Дівчата, я б додала ще у кожному місяці по святу для жінок, бо ми - як той бульдозерррр! А хочеться бути жінкою. Хай чоловіки трохи порадують!!!!!

Tamara Voron Воно то так. Але є багато чоловіків, які про це не думають, але хоча б раз на рік згадують, що у них в домі є ЖІНКА, а не хатня робітниця. Кількість чоловічих свят в Україні зростає. А жінок в цьому плані обмежують. Непорядок!!!

Irene Basyuk Та нащо скасовувати? Приємно ж!

Лена Романюк Можна дарувати квіти жінкам 1 березня, бо до 8-го довго чекати, а не привітати жінку з початком весни - це жлобство.

Галина Едельвейс Щоб це кАмсамольці та відмовились від своєї Клари. Болгари святкують день жінки 1 березня і вітають: "Честита Баба Марта".

Michael Garden Якби не було Пасхи, то її все одно потрібно було придумати для того, щоб весну зустріти без того сміття, яке у нас і наших душах зібралось за зиму. Так і має бути свято Весни, Кохання і Сексу. Так чому 8 березня для цього поганий день???

Олена Мирончук Було свято - хай і буде...

Luda Pomaranska Хто хоче - хай святкує. Причому тут вихідний день?

Alexandr Baglik Ті, хто хоче скасувати - очевидно, люди неправильної орієнтації.

Света Парчук Слюсарчук Скасують, чи ні - ми будемо його святкувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень