Чи справді водій маршрутки «Київ-Рівне» заснув за кермом?

У Нацполіції Житомирщини уточнили деталі попередньої заяви керівника

Раніше ми писали, що начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини В’ячеслав Печененко повідомив причину смертельної ДТП з маршруткою «Київ-Рівне». Так, він розповів, що з ймовірністю у 99% водій маршрутки заснув за кермом.

Однак, як зазначила керівник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко, це не було окремою заявою:

Інформація про те, що водій заснув за кермом – це було припущення керівника ГУНП. Наразі немає інформації, яка б однозначно підтверджувала це припущення. Його слова були дещо неправильно трактовані.

За її словами, усі обставини, а також результати, які на сьогодні має поліція, вказують лише на ймовірність того, що водій таки заснув за кермом:

Експертиза підтвердила, що водій не був у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. У перед момент ДТП він тримався обома руками за кермо і не відволікався на якісь інші дії. Проте, правоохоронці повинні провести ще низку експертиз, аби назвати точну причину трагедії.

Нагадаємо, 20 липня на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці Житомирського району маршрутний автобус сполученням «Київ-Рівне», рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF із напівпричепом, що їхала попереду у попутному напрямку у крайній правій смузі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень