Чи справді була вибухівка у Дубні

Правоохоронці повідомили деталі про небезпечну знахідку

Фото газети "Дзеркало плюс"

Знайдена вибухівка у Дубні напередодні сколихнула місто. Близько 17 години правоохоронців повідомили про знахідку підозрілої коробки на зупинці громадського транспорту на вулиці Данила Галицького районного центру. Коробка була перемотана скотчем. Правоохоронці та рятувальники оточили місце знахідки та відвели на безпечну відстань людей. Деталі розповідає прес-офіцер Найполіції Рівненщини Ольга Олійник:

Виїздом слідчо-оперативна група на місці виклику встановила, що на дерев’яній лавці автобусної зупинки виявлена картонна  коробка. По приїзду спеціалістів вибухотехніків, було знешкоджено цю коробку зарядом малої потужності. Після цього було проведено огляд - коробка виявилася порожньою. Вибухових пристроїв не виявлено.

По завершенню роботи спецпризначенці місце знахідки звільнили. 

Фото газети "Дзеркало плюс"

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень