Чи шукатимуть у Рівному землю під будівництво нових дитсадків

Йдеться про комунальні дошкільні заклади

Знайти землю під будівництво дитсадків на останній сесії міськради запропонувала міський депутат Ірина Пилипчук. За її словами, дитсадків нема у мікрорайонах На Щасливому, Новий Двір, Басів Кут. У Басовому Куті мають збудувати приватний дитсадок. Але мешканці цих районів, наголосила депутат, мають право водити дітей у комунальні дитсадки.    

Міський голова Володимир Хомко на це зауважив, що дитсадків також немає у мікрорайонах Тинне, Золотіїв. Але шукати землю під будівництво дитсадків не обіцяв. Адже, як пояснив Радіо Трек, у мікрорайоні На Щасливому будуватиме дитсадки забудовник цього району:

Як мінімум один, а то й два дитсадки будуть будуватися на «Щасливому». Генпланом це передбачено. І забудовник має намір найближчим часом почати будувати. Це буде приватний дитячий садок.

 

Я думаю, що з огляду на реформи, які йдуть, в найближчий час не буде різниці між приватними і комунальними. Тому що гроші будуть ходити за дитиною так, як при лікуванні. То й не буде з тим проблем.

А ось вільної землі під комунальний дитсадок у районах, названих Іриною Пилипчук, за словами міського голови, нема. Вона вся у приватній власності.

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: дитсадок
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень