Чи працює світлофор на Соборній (ФОТО)

Там завершили впорядкування пішохідного переходу

Сьогодні на Viber  (+380637341064) редакції Радіо Трек ми отримали повідомлення від рівнян, які тішилися з того факту, що на Соборній, поруч з першим корпусом НУВГП, запрацював світлофор.

Прикметно, що і в розмові з нашим кореспондентом заступник начальника міського управління ЖКГ Володимир Лапюк згадував, що світлофор, можливо, підключать уже цього тижня.

Тож ми вирішили пересвідчитися, чи справді він працює. Виявилося, що ні. Світлофор не реагував на дії при натисканні на кнопку, не перемикався він і в автоматичному режимі.

Вочевидь, сьогодні вдень комунальники випробовували роботу світлофору, проте остаточно його так і не підключили. Принаймні поки.

Нагадаємо, світлофор у цьому місці встановили через кілька смертельних ДТП, що трапилися на перехресті вулиць Соборної - Пушкіна. Його встановили ще в грудні 2016 року. Взимку його не могли запустити через неможливість завершення робіт щодо впорядкування пішоходного переходу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень