Чи продавати стару школу під приватний дитсадок: думки мешканців Рівного

Йдеться про колишнє приміщення школи №14, що у районі Басів Кут

Про бажання міськради продати з аукціону це приміщення сайт Радіо Трек писав у публікації Приватний дитсадок у Рівному: за благими намірами – бажання задешево отримати землю? 

Згадувалося також у ній про ще одне приміщення колишнього дитсадка-довгобуду на вулиці Коновальця, яке міськрада вже продавала під приватний дитсадок. Однак заклад для дітей там так і не з'явився. 

А ось що думають рівняни про намір депутатів міськради продати стару школу під приватний дитсадок:

Anna PetrukНу який ще приватний дитсадок??! В нас один!!! садок на весь район, це хіба достатньо? Колись був ще один садок на Польовій, так закрили давно і зараз там приватний будинок, Те саме чекає і колишню школу, не маю сумніву.

Olena Bobrovska Яке продати...особливо на Північному....які приватні садочки...вже одні пробували вкласти під приватний...що з того вишло???...розруха...інвесторам не цікавий проект такого величезного садка!!!!!...щось інше під комерцію то да!!...але тоді що нам, батькам робити з переповненими садками на районі по 18 дітей в черзі які ніхто не добудовує.....Однозначно добудовувати. робити доступним ДНЗ!!! Хай інші комунальні будівлі продають та експерементують з приватними...не проти приватних...коли вдосталь комунальних!!!!

Svetlana Bagnyuk Скоро, після ліквідації ЖЕКів, порожніми залишаться їхні адміністративні приміщення. Чому б саме ці приіщення не продати для облаштування приватних садочків? А на Північному за державний кошт треба відновлювати приміщення. Адже мікрорайон величезний тому і діток там багато.

Elena Ryzhkova А будет не детский сад, а очередной «Набережный квартал».


Дмитро Стрихарчук Тобто під будівництво висоток віддавати землю за копійки під приводом, щоб квартири дешевші були, це ок. А під садочок, то вже трагедія? ...вони під висотки, навіть коли кажуть, що саме для висотки, то віддають безкоштовно. Навіть Хомко колись хвалився по новинах, що віддали землю безкоштовно, тому рівняни зможуть купити квартири дешевше. Тобто буде садочок чи ні, а землю під багатоповерхівку все одно віддадуть задарма... Ну як задарма, за відкат.

Надія КраскаНадія Краска Понад 40 років це було зручне місце для всіх школярів, а на даний момент стане незручним для садочка і задорого для мешканців Басів Кута. Да ви ще ж нічого там не побудували, але вже, я впевнена, давно знаєте що буде на місці старої школи................я не здивуюся, якщо незабаром виросте елітний будинок "зовсім бідного чиновника".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень