Чи потрібна зона торгівлі на Лебединці?

Саме таке питання постало на черговому засіданні міського виконавчого комітету Рівнеради

Зокрема, до управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування звернувся власник велоапарату, аби отримати дозвіл на здійснення торгівлі у парку молоді "Лебединка", Зураб Кантарія.

Проте йому було відмовлено в зв'язку з тим, що є скарги людей на те, що "Лебединка" - це зона відпочинку, і торгівля заважає людям відпочивати.

Міський голова Рівного Володимир Хомко проти думки людей іти не може, тому запропонував таке рішення:

Я попрошу, залучим студентів, зробимо опитування, шо потрібно на "Лебединці", і прямо ж там і проведемо. А наразі пропоную виділити вулицю Драгоманова, де вже є дві точки, і хай там торгують. Драгоманова в стороні, вона нікому не заважає. І це близько, можна піднятись по сходах.

Одним з нагативних моментів, який відзначили представники виконкуму, є те, що з усіх представників торгівлі, що працюють на Лебединці, за офіційним дозволом звернувся лише один.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень