Чи полетять завтра рівняни до Туреччини?

Минулої ночі в Туреччині відбулася спроба військового перевороту

Попри військові заворушення у Туреччині рівняни полетять до Анталії. Нагадаємо, минулої ночі у Стамбулі відбулася спроба військового перевороту, вибух пролунав у будинку парламенту. Відомо, що кількість загиблих в результаті спроби перевороту в Туреччині зросла до 90 осіб, 150 осіб постраждали.

Як нам вдалося з'яcувати, авіаперевізник «Bravo Airways», що здійснює перельоти з Рівного до Анталії, своїх рейсів не скасовує. Ситуацію коментує  радник голови Рівненської ОДА  Сергій Мініч:

Для нас важлива безпека мешканців нашої області, тому як тільки стало відомо про події у Туреччині, зокрема Стамбулі, ми зв’язалися із перевізником «Bravo» і з туроператором TPG.

І, власне, і авіаперевізник, і туроператор кажуть, що підстав хвилюватися щодо подій у Туреччині немає. По-перше, заворушення відбувалися тільки у Стамбулі.  В Анталії усе тихо і спокійно, відстань від Анталії до Стамбула близько 900 км – достатньо велика, щоб перекинулися які заворушення.

Влада практично одразу придушала цей заколот, посилила заходи безпеки в аеропорту. Тому рейси будуть відбуватися у плановому режимі, а туристична Анталія готова приймати наших відпочиваючих без проблем. Ми працюємо в плановому режимі – завтра літак відлітає, все добре.

Нагадаємо, що на завтрашній рейс до Анталії усі квитки продано. До слова, у неділю до Рівного повернеться і перша група туристів, які полетіли на відпочинок саме з Рівного. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень