Чи покарають за зброю і наркотики батька 9-річного водія, якого зупинили на Рівненщині

Автомобіль, за кермом якого перебував 9-річний хлопчик, зупинили патрульні у Радивилівському районі у суботу, 14 жовтня, ввечері на стаціонарному посту біля села Опарипси

Про цю історію сайт Радіо Трек розповідав у публікації Дитина на Рівненщині перевозила зброю і ховала наркотики 

За фактом виявлення наркотиків поліція відкрила кримінальне провадження. Хоча причетності батька або сина до них поки що поліцейські не встановили.

Детальніше розповідає Марія Юстицька з відділу комунікації поліції Рівненщини:

Наркотики виявили у кущах, зафіксували і зареєстрували цю подію за фактом виявлення, тобто, що це конкретно хтось із них викинув – поки що не можемо це підтвердити. Ми ще встановлюємо їхню причетність до цієї події. Провадження розпочато за статтею 309 Кримінального кодексу України.

 

З приводу пістолета, то він є у вільному доступі і не потрібно дозвіл на його носіння чи зберігання. Отже, кримінального провадження з цього приводу не буде.

Тож не виключено, що батько неповнолітнього водія відбудеться лише штрафом у розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за те, що посадив сина за кермо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень